Takläggning i Göteborg

Är du i behov av takläggning kan Sandö Tak & Entreprenad AB vara behjälpliga. De utför både stora och små takarbeten samt erbjuder teknisk konsultation till dig som är fastighetsägare eller ansvarig på ett byggföretag. Även besiktningar utförs och i samband med dessa erhålls förslag på åtgärder rörande takets säkerhet. Titta gärna på http://sandotak.se/, de utför takläggning och andra takarbeten oavsett om du är privatperson eller företag.

Professionell takläggning i Göteborg
Behöver ditt tak läggas om, eller kanske ett tak på din arbetsplats? Kontakta Sandö Tak & Entreprenad AB och tala om era behov och önskemål. De hjälper er med takläggningen på ett professionellt och säkert sätt. Företaget har sakkunnig personal inom taksäkerhet och som blivit certifierad av Taksäkerhetskommittén. Med Sandö Tak & Entreprenad AB kan du vara säker på att jobbet blir gjort enligt dina förväntningar och mer därtill.

Takläggning utifrån behov och önskemål
Företaget har lång och bred erfarenhet från byggbranschen och teknisk konsultation. De har ett mycket gott renommé och några av de återkommande kunderna kan ses på deras hemsida. Ring eller mejla Sandö Tak & Entreprenad AB i Göteborg och diskutera ditt tak och de åtgärder som krävs oavsett om du behöver ett nytt tak, takomläggning, besiktning eller rådgivning. Det går också bra att fylla i ett kontaktformulär direkt på deras hemsida.