Nordiska trappor är ett företag som spciallicerar sig på trappor

Nordiskatrappor.se är ett företag i Uppsala som har specialicerat sig på att hjälpa sina kunder med att få nya fina trappor i sina hem eller i sina lokaler. När man vill ha en ny trappa så kontaktar man företaget, som då kommer på ett hembesök och diskuterar vad man vill ha. De hjälper till att kolla vad som är praktiskt möjligt för ens boende och var trappan är tänkt att stå. Därefter tar de fram en 3D modell och visar kunden innan själva byggandet av trappan sker.

Ett stort utbud
Det finns en stor mängd olika sorters trappor att välja mellan, och vad som är lämpligt för en kund är inte lämpligt för en annan. Det handlar mycket om tycke och smak och vad som passar in hos varje enskild kund.

De flesta större villor har trappor, och det är svårt att renovera dem så att de ser bra ut eller så att det passar in. Men det blir mer och mer vanligt med specialdesignade trappor efter tycke och smak, och det ser man framförallt på det utökade utbudet som finns bland trappor idag.

Anlita rätt företag direkt
Genom att anlita rätt företag direkt så sparar man både tid och pengar. Om man har oturen att anlita fel företag kan man bli lurad på pengar och tid, och inte få det man vill ha eller ens har beställt. Många företag lyssnar inte heller på sina kunder. Där är Nordiska trappor i Uppsala helt annorlunda, eftersom de sätter sina kunder och deras behov och önskemål i fokus.