I behov av kompostmaskin

Runt omkring oss finns det olika branscher och företag som ägnar sig åt olika saker vi inte tänker på eller ens vet existerar. En sådan sak som många förmodligen inte har särskilt stor kunskap kring är att det finns företag som sysselsätter sig med att producera utrustning för storkök kombinerat med kompostmaskiner. En sådan aktör man kan vända sig till är hur som helst ett företag som heter GSP Produktion. Och om du är nyfiken och helt enkelt vill veta lite mer kan du kika in på deras hemsida som du hittar på http://www.gspprod.se/.

Kort historia
GSP Produktion har inte alltid varit GSP Produktion. Från början hette det Gundbo Specialplåt då det grundades 1992. Knappt tio år senare började saker och ting förändras och man gick över till att bli GSP Produktion i stället. Ett par år senare igen gick man samman med Svedbro Rostfria Industrier.

I dag har man 19 anställda och produkterna återfinns hos stora kunder runt om i hela världen. På hemsidan kan du som sagt hitta mer matnyttig information så som referenser och produkter. Är du ute efter storköksutrustning eller kompostmaskiner har du kommit rätt om du har kommit hittat ända hit.