En fin bordsflagga

Det är något festligt med flaggor! Vare sig det handlar om stora landsflaggor eller småflaggor till födelsedagsbordet, blir man glad av dem. En flagga skapar oftast positiva vibbar hos människan. Tänk till exempel på OS, hur viktigt det är med flaggor vid sportevenemang.

Flaggor i det lite mindre formatet är oftast så kallade bordsflaggor; en miniflaggstång i trä med en liten nationsflagga i tyg. Jättefestligt till jubilaren eller lagfesten!

Födelsedagsflagga på bordet
När någon fyller år är det tradition att placera en liten nationsflagga vid platsen där jubilaren ska sitta, så att alla vet det och inte råkar sätta sig där av misstag. Flaggan är en symbol för att just den personen ska uppmärksammas idag. Det är smidigt att beställa sin bordsflagga på nätet. Till exempel hos svanen.com som erbjuder bordsflaggor med eller utan stång, vimplar och båtflaggor. Läs mer!

Flaggor i många olika varianter
Hos svanen.com väljer du mellan den klassiska bordsflaggan, vimplar, båtflaggor, roll-ups och stora vepor. Olika utföranden passar till olika tillfällen; den lilla bordsflaggan fungerar inte nämnvärt bra vid ett event där du ska locka intressenter, då kanske en stor roll-up skapar blickfånget.

Oavsett vad du behöver och är intresserad av kan svanen.com hjälpa dig. Kontakta dem på hemsidan och ställ de frågor som finns, så hjälper de dig till den perfekta lösningen.