Billigt och lätt med rulltobak

Allt fler rökare väljer att rulla egna cigaretter med tanke på att det är betydligt billigare än om man köper cigarettaskar. Att rulla tobak är dessutom både smidigt och lätt så länge man har rätt verktyg. På http://www.pgw.se/tobak/tillbehor-rulltobak.html hittar man allt man kan tänkas behöva för att rulla perfekta cigaretter. För att nämna exempel kan man köpa högkvalitativa filter, cigarettpapper och verktyg för att skära rulltobak. Vill man smaksätta sitt rulltobak med essenser kan man även köpa dessa på samma hemsida.

Köp rätt papper till rulltobak
Vanligt papper och det som används för rulltobak liknar visserligen varandra, men skillnaden är större än man tror. Pappret som används för rulltobak är betydligt tunnare och har ett smalt lager av lim längs ena kanten som gör att man enkelt kan försegla cigaretten. Eftersom pappret är tunt och andas kan man röka slutprodukten, med ett vanligt papper är detta inte möjligt. För att undvika att köpa felaktiga pappersprodukter behöver man vara säker på att man beställer pappret från seriösa aktörer såsom pgw.se.

Tips på hur man rullar egna cigaretter
När man skall rulla cigaretter placerar man först filtret precis intill kanten på sidan av pappret. Sedan fördelar man försiktigt tobaken jämt. Observeras att tobaken inte skall spridas under eller ovanpå filtret. För att få ett bra slutresultat skall man använda så mycket tobak att cigaretten blir lika bred som filtret när den rullas. Då önskad mängd tobak uppnåtts rullas pappret i en snäv cylinder. Slutligen slickar man på den sida av pappret som har lim för att skapa en söm som håller fast cigaretten.