Att köpa snus genom nätet

Numera är det möjligt att både köpa färdigtillverkat snus och gör-det-själv-snus genom nätet. En av de sidor som saluför båda varianterna har hemsidan http://www.köpa-snus.se/. Det är mycket bekvämt att handla sitt snus genom nätet, samtidigt som man sparar en slant. Eftersom denna last är en dyr ovana, måste man göra allt vad man kan för att hålla kostnaderna nere. Självklart blir det billigast att satsa på gör-det-själv-satserna med snus.

Olika former av snus
Det finns både luktsnus, pulversnus och portionssnus att välja emellan. Luktsnuset har numera minskat i åtkomst medan portionssnuset är på en stor frammarsch. Det luktsnus som man förr använde sniffade man upp i näsan för att på så sätt få åtkomst av dess nikotin. De flesta former av snus innehåller en viss mängd nikotin, vilket gör att det är beroendeframkallande. Portionssnuset är den mest hygieniska formen, då detta snus ligger förpackat i små påsar.

Att snusa är en vana som kan vara svår att bryta
Många rökare väljer att gå över till att snusa för att på så sätt få tillgång till nikotin. Även snusning är en vana som kan vara svår att bryta. Oftast ser man snusare som har det våta snuset läckande ur sina mungipor, vilket inte är en delikat syn. Med portionspåsar slipper man detta fenomen varför det är vanligt att även kvinnor nyttjar denna formen av snus.